Spaghetti à la Lasagne

Spaghetti à la Lasagne

oppskrift på spaghetti à la lasagne, en smakfull og kreativ vri på klassisk lasagne med pasta. perfekt for en mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Salt
  • 2 kopper tomatsaus eller spaghetti saus, hjemmelaget eller kommersielt fremstilt
  • 3/4 til 1 pund spaghetti, spaghettini, perciatelli eller bucatini
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 pund (1 kopp) ricottaost (helt eller lett fettinnhold)
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann til pastaen. Varm opp tomatsausen i en liten kjele. (Eller gjør dette i siste liten i en mikrobølgeovn i 1 minutt.)
  2. 2Tilsett pastaen i det kokende vannet og kok til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 8 til 10 minutter.
  3. 3I mellomtiden, bland sammen olivenolje, ricotta og Parmesan i en liten blandingsbolle, og smak til med salt og pepper.
  4. 4Når pastaen er ferdig, sil av vannet og ha den tilbake i kjelen, uten varme.
  5. 5Tilsett spaghetti-sausen og vend godt.
  6. 6Server pasta og saus i dype boller, og topp hver porsjon med en klatt av ricottablandingen.