Røkt laks med rømme- og kaperssaus

Røkt laks med rømme- og kaperssaus

oppskrift på røkelaks med en kremet rømme- og kaperssaus. perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 16-unse beholder rømme
  • 1/8 kopp hakket rød løk
  • 1/4 kopp avrent kapers
  • 2 spiseskjeer hakket fersk italiensk persille
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1 hel side av ferdigskivet røkt laks (ca. 900 gram)
  • 2 16-unse brød av cocktail rye og/eller pumpernickelbrød
  • Friske italienske persillekvister

Fremgangsmåte

  1. 1Bland rømme, løk, kapers, hakket persille og pepper i en middels stor bolle. Smak til med salt. (Sausen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
  2. 2Bland rømme, løk, kapers, hakket persille og pepper i en middels stor bolle. Smak til med salt. (Sausen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
  3. 3Legg laksen på et fat. Arranger brødskivene rundt laksen. Pynt med persillekvister og server med saus.
  4. 4Legg laksen på et fat. Arranger brødskivene rundt laksen. Pynt med persillekvister og server med saus.