
Røkt laks med rømme- og kaperssaus
oppskrift på røkelaks med en kremet rømme- og kaperssaus. perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 16-unse beholder rømme
- 1/8 kopp hakket rød løk
- 1/4 kopp avrent kapers
- 2 spiseskjeer hakket fersk italiensk persille
- 1 teskje malt svart pepper
- 1 hel side av ferdigskivet røkt laks (ca. 900 gram)
- 2 16-unse brød av cocktail rye og/eller pumpernickelbrød
- Friske italienske persillekvister
Fremgangsmåte
- 1Bland rømme, løk, kapers, hakket persille og pepper i en middels stor bolle. Smak til med salt. (Sausen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
- 2Bland rømme, løk, kapers, hakket persille og pepper i en middels stor bolle. Smak til med salt. (Sausen kan lages én dag i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
- 3Legg laksen på et fat. Arranger brødskivene rundt laksen. Pynt med persillekvister og server med saus.
- 4Legg laksen på et fat. Arranger brødskivene rundt laksen. Pynt med persillekvister og server med saus.