Whiskey Sour

Whiskey Sour

Lær hvordan du lager en deilig whiskey sour med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerfest eller en kveld med venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1,9 cl bourbon
  • 2,2 cl fersk sitronjuice
  • 2,2 cl enkel sirup
  • 1/2 appelsinskive (til servering)
  • Maraschino-kirsebær (til servering)

Fremgangsmåte

  1. 1Bland bourbon, sitronsaft og enkel sirup i en cocktailshaker. Fyll shakeren med is, sett på lokk, og rist kraftig i omtrent 20 sekunder til utsiden av shakeren er veldig kald. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over et old-fashioned- eller rocks-glass fylt med is. Pynt med en appelsinskive og en kirsebær.
  2. 2Bland bourbon, sitronsaft og enkel sirup i en cocktailshaker. Fyll shakeren med is, sett på lokk, og rist kraftig i omtrent 20 sekunder til utsiden av shakeren er veldig kald.
  3. 3Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over et old-fashioned- eller rocks-glass fylt med is. Pynt med en appelsinskive og en kirsebær.