
Whiskey Sour
Lær hvordan du lager en deilig whiskey sour med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerfest eller en kveld med venner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1,9 cl bourbon
- 2,2 cl fersk sitronjuice
- 2,2 cl enkel sirup
- 1/2 appelsinskive (til servering)
- Maraschino-kirsebær (til servering)
Fremgangsmåte
- 1Bland bourbon, sitronsaft og enkel sirup i en cocktailshaker. Fyll shakeren med is, sett på lokk, og rist kraftig i omtrent 20 sekunder til utsiden av shakeren er veldig kald. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over et old-fashioned- eller rocks-glass fylt med is. Pynt med en appelsinskive og en kirsebær.
- 2Bland bourbon, sitronsaft og enkel sirup i en cocktailshaker. Fyll shakeren med is, sett på lokk, og rist kraftig i omtrent 20 sekunder til utsiden av shakeren er veldig kald.
- 3Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over et old-fashioned- eller rocks-glass fylt med is. Pynt med en appelsinskive og en kirsebær.