Ytrefilét av storfe
oppskrift på flank steak - en saftig og smakfull biff som er enkel å lage. perfekt for middagen eller helgen. lær hvordan du tilbereder flank steak på best mulig måte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/3 kopp tørr rødvin
- 2/3 kopp soyasaus
- 6 store hvitløksfedd, skrellet og knust
- 1/3 kopp hakket flatbladpersille
- Grovkvernet svart pepper, etter smak
- 2 flankbiffer (ca. 680 gram hver)
Fremgangsmåte
- 1Kombiner marinadens ingredienser i en ikke-reaktiv bolle. Tilsett flankbiffene og vend dem godt i marinaden.
- 2Mariner biffene, dekket, i kjøleskapet i 30 minutter eller over natten, og snu dem en gang. Ta dem ut av marinaden og tørk dem forsiktig.
- 3Grill eller stek biffene under broil eller på grillen over høy varme, 7,5 cm fra varmekilden, i 4 minutter på hver side for medium-rare kjøtt. La dem hvile på et skjærebrett i 10 minutter.
- 4For å servere, skjær tynne skiver på skrå og legg dem på et serveringsbrett eller fat.