Hello Fresh Mobile Banner
Ytrefilét av storfe

Ytrefilét av storfe

oppskrift på flank steak - en saftig og smakfull biff som er enkel å lage. perfekt for middagen eller helgen. lær hvordan du tilbereder flank steak på best mulig måte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp tørr rødvin
  • 2/3 kopp soyasaus
  • 6 store hvitløksfedd, skrellet og knust
  • 1/3 kopp hakket flatbladpersille
  • Grovkvernet svart pepper, etter smak
  • 2 flankbiffer (ca. 680 gram hver)

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner marinadens ingredienser i en ikke-reaktiv bolle. Tilsett flankbiffene og vend dem godt i marinaden.
  2. 2Mariner biffene, dekket, i kjøleskapet i 30 minutter eller over natten, og snu dem en gang. Ta dem ut av marinaden og tørk dem forsiktig.
  3. 3Grill eller stek biffene under broil eller på grillen over høy varme, 7,5 cm fra varmekilden, i 4 minutter på hver side for medium-rare kjøtt. La dem hvile på et skjærebrett i 10 minutter.
  4. 4For å servere, skjær tynne skiver på skrå og legg dem på et serveringsbrett eller fat.