Hello Fresh Mobile Banner
Pølse- og potetgrateng

Pølse- og potetgrateng

Lær å lage en deilig sausage potato bake – en enkel og mettende rett med pølser og poteter. Perfekt til hverdags eller helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 kopper terninger av poteter
  • 1 pund røkt pølse, skivet
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert kremet soppsuppe
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert grønnsakssuppe

Fremgangsmåte

  1. 1For ovn: Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en ildfast form på 4 liter, bland potetene, kielbasa eller pølse, soppsuppe og grønnsakssuppe. Rør godt sammen.
  3. 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 1 ½ time.
  4. 4For slowcooker: Legg potetene, kielbasa eller pølse, soppsuppe og grønnsakssuppe i en slowcooker.
  5. 5Kok på lav varme i 6 til 8 timer.