
Pølse- og potetgrateng
Lær å lage en deilig sausage potato bake – en enkel og mettende rett med pølser og poteter. Perfekt til hverdags eller helg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 kopper terninger av poteter
- 1 pund røkt pølse, skivet
- 1 (10,75 unser) boks kondensert kremet soppsuppe
- 1 (10,75 unser) boks kondensert grønnsakssuppe
Fremgangsmåte
- 1For ovn: Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en ildfast form på 4 liter, bland potetene, kielbasa eller pølse, soppsuppe og grønnsakssuppe. Rør godt sammen.
- 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 1 ½ time.
- 4For slowcooker: Legg potetene, kielbasa eller pølse, soppsuppe og grønnsakssuppe i en slowcooker.
- 5Kok på lav varme i 6 til 8 timer.