Gobi Aloo (Indisk stil med blomkål og poteter)

Gobi Aloo (Indisk stil med blomkål og poteter)

oppskrift på gobi aloo, en smakfull indisk rett med blomkål og poteter. enkel å lage og perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 teskje spisskummenfrø
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje ingefærpasta
  • 2 mellomstore poteter, skrellet og i terninger
  • 1/2 teskje malt gurkemeie
  • 1/2 teskje paprika
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1/2 teskje garam masala
  • salt etter smak
  • 450 gram blomkål
  • 1 teskje hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en middels stor stekepanne over middels varme. Rør inn spisskummenfrø, hvitløk og ingefærpasta. Kok i omtrent 1 minutt til hvitløken er lett brunet. Tilsett potetene. Krydre med gurkemeie, paprika, spisskummen, garam masala og salt. Dekk til og la det småkoke i 5 til 7 minutter, av og til omrøring.
  2. 2Bland blomkål og koriander inn i sausen. Skru ned varmen til lav og dekk til. Rør av og til, og la det småkoke i 10 minutter, eller til potetene og blomkålen er møre.