Salsa Verde

Salsa Verde

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa verde. Perfekt til forretter, tapas eller som tilbehør til grillmat. Rask og lett oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 1 kopp hakket fersk persille
  • 1/3 kopp hakket fersk gressløk
  • 1/4 kopp kapers, drenert og hakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 teskje hakket fersk timian
  • 1 teskje hakket fersk oregano
  • 1/2 teskje hakket fersk rosmarin
  • 1/3 kopp fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt og pepper. (Kan lages dagen før; oppbevares i kjøleskap. Bruk romtemperert.)
  2. 2Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt og pepper. (Kan lages dagen før; oppbevares i kjøleskap. Bruk romtemperert.)