
Salsa Verde
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa verde. Perfekt til forretter, tapas eller som tilbehør til grillmat. Rask og lett oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1 kopp hakket fersk persille
- 1/3 kopp hakket fersk gressløk
- 1/4 kopp kapers, drenert og hakket
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 teskje hakket fersk timian
- 1 teskje hakket fersk oregano
- 1/2 teskje hakket fersk rosmarin
- 1/3 kopp fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt og pepper. (Kan lages dagen før; oppbevares i kjøleskap. Bruk romtemperert.)
- 2Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre med salt og pepper. (Kan lages dagen før; oppbevares i kjøleskap. Bruk romtemperert.)