Hello Fresh Mobile Banner
Baby back ribs i sørvestlig stil

Baby back ribs i sørvestlig stil

Lær hvordan du lager deilige southwestern-style baby back ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middagsopplevelse med lite arbeid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje tørket timian
  • 1 spiseskje granulert hvitløk
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 1 spiseskje paprika
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 1 teskje tørket rosmarin
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 3 ribbeina av baby back ribs, omtrent 2,3 kg
  • 3 kopper barbecuesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Hjemme In a liten bolle, bland sammen timian, hvitløk, løkpulver, brunt sukker, paprika, chilipulver, rosmarin, salt og svart pepper. Gni krydderblandingen inn i begge sider av ribbeina. Pakk inn i plastfolie og la dem stå i kjøleskapet over natten eller opptil 24 timer. Forvarm ovnen til 160°C. Fjern plasten og legg ribbeina på et stekebrett. Dekk dem helt med aluminiumsfolie. Stek i 1 time og 10 minutter. Fjern folien og la ribbeina avkjøle. Oppbevar dem i kjøleskapet, innpakket i plast, til du er klar til å pakke dem, maks 24 timer. Rett før du drar, skjær ribbeina i individuelle stykker og legg dem i en stor, lukket plastbeholder. Tilsett 1 kopp barbecue-saus og rør slik at alle ribbeina blir dekket av sausen. 2. I en liten bolle, bland sammen timian, hvitløk, løkpulver, brunt sukker, paprika, chilipulver, rosmarin, salt og svart pepper. Gni krydderblandingen inn i begge sider av ribbeina. Pakk inn i plastfolie og la dem stå i kjøleskapet over natten eller opptil 24 timer. 3. Forvarm ovnen til 160°C. Fjern plasten og legg ribbeina på et stekebrett. Dekk dem helt med aluminiumsfolie. Stek i 1 time og 10 minutter. Fjern folien og la ribbeina avkjøle. Oppbevar dem i kjøleskapet, innpakket i plast, til du er klar til å pakke dem, maks 24 timer. 4. Rett før du drar, skjær ribbeina i individuelle stykker og legg dem i en stor, lukket plastbeholder. Tilsett 1 kopp barbecue-saus og rør slik at alle ribbeina blir dekket av sausen. 5. På tailgaten Forbered kull til middels varme. Når kullene er varme, grill ribbeina i 10 minutter, til de er lett forkullede og gjennom