Epler, eplesaus og muffins

Epler, eplesaus og muffins

oppskrift på deilige muffins med eplemos, perfekte for frokost eller som snacks. en enkel og sunn bakeoppskrift med naturlig sødme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvitt fullkornsmel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/4 teskje salt
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 kopp usøtet eplesaus
  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1/2 kopp honning
  • 1 stort egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 kopp skrelte og hakkede epler (ca. 2 mellomstore epler)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2I en bolle, visp sammen mel, bakepulver, salt og kanel.
  3. 3I en separat bolle, visp sammen eplesaus, kulturmelk, honning, egg og vanilje.
  4. 4Bland de tørre ingrediensene inn i de våte, og rør til det akkurat er blandet.
  5. 5Vend inn eplene.
  6. 6Hell røren i smurte muffinsformer, ca. 3/4 fulle, og stek i 20 minutter, eller til en trepinne som settes inn i midten kommer ut ren.
  7. 7Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  8. 8I en bolle, visp sammen mel, bakepulver, salt og kanel.
  9. 9I en separat bolle, visp sammen eplesaus, kulturmelk, honning, egg og vanilje.
  10. 10Bland de tørre ingrediensene inn i de våte, og rør til det akkurat er blandet. Vend inn eplene.
  11. 11Hell røren i smurte muffinsformer, ca. 3/4 fulle, og stek i 20 minutter, eller til en trepinne som settes inn i midten kommer ut ren.