Epler, eplesaus og muffins
oppskrift på deilige muffins med eplemos, perfekte for frokost eller som snacks. en enkel og sunn bakeoppskrift med naturlig sødme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvitt fullkornsmel
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/4 teskje salt
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 kopp usøtet eplesaus
- 1/2 kopp kulturmelk
- 1/2 kopp honning
- 1 stort egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp skrelte og hakkede epler (ca. 2 mellomstore epler)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 2I en bolle, visp sammen mel, bakepulver, salt og kanel.
- 3I en separat bolle, visp sammen eplesaus, kulturmelk, honning, egg og vanilje.
- 4Bland de tørre ingrediensene inn i de våte, og rør til det akkurat er blandet.
- 5Vend inn eplene.
- 6Hell røren i smurte muffinsformer, ca. 3/4 fulle, og stek i 20 minutter, eller til en trepinne som settes inn i midten kommer ut ren.
- 7Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 8I en bolle, visp sammen mel, bakepulver, salt og kanel.
- 9I en separat bolle, visp sammen eplesaus, kulturmelk, honning, egg og vanilje.
- 10Bland de tørre ingrediensene inn i de våte, og rør til det akkurat er blandet. Vend inn eplene.
- 11Hell røren i smurte muffinsformer, ca. 3/4 fulle, og stek i 20 minutter, eller til en trepinne som settes inn i midten kommer ut ren.