Andepølsepizza med vårløk og tomat

Andepølsepizza med vårløk og tomat

Lær hvordan du lager en smakfull duck sausage pizza med grønne løk og tomat. En enkel og spennende oppskrift for en velsmakende hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss ekstra jomfroliv olje
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/8 ts tørket knust rød pepper
  • 1 10-unse ferdigstekt tynn pizzabunn (for eksempel Boboli)
  • 1 1/2 kopper (pakket) revet mozzarellaost (ca. 170 gram)
  • 1/2 kopp hakket tomat
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 2 røkte ande-, kylling- eller kalkunpølser, skivet
  • 1/3 kopp finhakket grønn løk
  • 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost (ca. 45 gram)
  • Fersk hakket persille

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser risten i midten av ovnen og forvarm til 230°C. Bland olivenolje, finhakket hvitløk og tørket knust rød pepper i en liten bolle. Legg pizzadeigen på et stekebrett uten kant. Strø revet mozzarellaost over hele deigen, bortsett fra en 2,5 cm bred kant. Topp mozzarellaosten med hakkede tomater, deretter oregano, skiver av pølse, hakket grønn løk og revet Parmesan, i den rekkefølgen. Drypp hvitløk-olje-blandingen over pizzaen. Stek pizzaen til kantene er sprø og gyldne, og osten er smeltet, ca. 15 minutter. Strø pizzaen med finhakket fersk persille. Skjær i vinger og server umiddelbart.