Pølsestuing II
Lær hvordan du lager en smakfull sausage casserole II. En lett og rask oppskrift perfekt for hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 poteter, skivet
- 1 løk, skivet
- 1 (425 gram) boks hel mais, uavrent
- 1 (410 gram) boks hakkede tomater
- 450 gram svinepølse, skivet
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Legg potetskivene i bunnen av en lett smurt 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. Tilsett løkskiver, mais med væske og tomater med væske. Topp med pølseskiver og krydre med salt og pepper etter smak. Stek i den forvarmede ovnen i omtrent 1 time, eller til svinekjøttet er gjennomstekt.