Chimichurri-saus

Chimichurri-saus

Lær hvordan du lager en smakfull chimichurri saus med vår enkle oppskrift. Perfekt til kjøttretter og sommergrilling!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp fersk persille
  • 3/4 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 2 spiseskjeer tørket oregano
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 1 teskje salt
  • 1/2 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1/2 spiseskje pepper saus (for eksempel Frank's Red Hot®)

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser persillen, olivenoljen, rødvinseddiken, oregano, spisskummen, salt, hvitløk og hot sauce i beholderen til en blender eller food processor. Kjør blandingen i omtrent 10 sekunder på middels hastighet, eller til ingrediensene er jevnt blandet.