Chimichurri-saus
Lær hvordan du lager en smakfull chimichurri saus med vår enkle oppskrift. Perfekt til kjøttretter og sommergrilling!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp fersk persille
- 3/4 kopp ekstra virgin olivenolje
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 2 spiseskjeer tørket oregano
- 2 teskjeer malt spisskummen
- 1 teskje salt
- 1/2 spiseskje finhakket hvitløk
- 1/2 spiseskje pepper saus (for eksempel Frank's Red Hot®)
Fremgangsmåte
- 1Plasser persillen, olivenoljen, rødvinseddiken, oregano, spisskummen, salt, hvitløk og hot sauce i beholderen til en blender eller food processor. Kjør blandingen i omtrent 10 sekunder på middels hastighet, eller til ingrediensene er jevnt blandet.