Karrisausert blomkål

Karrisausert blomkål

oppskrift på en kremet og krydret curry med blomkål. enkel å lage og perfekt for en smakfull middag. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 stor blomkålhode, delt i små buketter
  • 1 boks (10,75 unser) kondensert kyllingsuppe
  • 3/4 kopp majones
  • 1/4 kopp melk
  • 2 teskjeer karri pulver
  • 12 hvete kjeks
  • 1/4 kopp smeltet smør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Legg blomkålen i en damper over 2,5 cm kokende vann, og dekk til. Kok til den er mør, men fortsatt fast. Sil av vannet, og legg den i en smurt ildfast form.
  3. 3I en stor bolle, bland sammen suppe, majones, melk og karri. Hell over blomkålen. Knus kjeksene, og bland dem med smør. Strø over blomkålen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 30 minutter.