Balsamico-dressing

Balsamico-dressing

Lær hvordan du lager en deilig balsamic dressing hjemme. Perfekt til salater og som smakstilsetning. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp balsamicoeddik pluss 1 spiseskje honning
  • 1 spiseskje honning
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje finhakket fersk ingefær, skrelt
  • 1 plommetomat, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en liten, tykk, ikke-reaktiv kjele og kok over middels varme til det blir sirupsaktig og redusert til omtrent 1/4 kopp, ca. 12 minutter. Avkjøl til romtemperatur.
  2. 2Bland alle ingrediensene i en liten, tykk, ikke-reaktiv kjele og kok over middels varme til det blir sirupsaktig og redusert til omtrent 1/4 kopp, ca. 12 minutter.
  3. 3Avkjøl til romtemperatur.