
Rundstykker med roastbiff og vannkresse, servert med ansjos- og rosmarinsaus.
oppskrift på deilige roast beef og vannkress wraps med smakfull ansjos rosmarin majones, perfekt som forrett eller lett måltid
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hvitløksfedd
- 2/3 kopp majones
- 2 teskjeer ansjospasta
- 1 1/2 teskje fersk sitronsaft
- 1 1/2 teskje finhakket fersk rosmarin
- 1/8 teskje svart pepper
- 4 (25 cm) mel-tortillaer eller sandwich-wraps
- 450 g tynt skivet, sjeldent stekt roastbiff (fra delikatesseavdelingen)
- 170 g vannløk, grove stilker fjernet
Fremgangsmåte
- 1Finhakk hvitløk med en stor, tung kniv, og mos den deretter til en pasta med en klype salt ved hjelp av den flate siden av kniven. Visp sammen hvitløkpasta, majones, ansjospasta, sitronsaft, rosmarin og pepper i en liten bolle. Rist tortillalefser én om gangen direkte på gass- eller elektrisk kokeplate over moderat høy varme, snu og roter med tang til de er lett puffet og har brune flekker, men fortsatt fleksible, i omtrent 30 sekunder hver. Overfør til et rent kjøkkenhåndkle som de er blitt ristet, og stabl dem løst innpakket i håndkleet. Smør majones (omtrent 2 spiseskjeer, eller mer etter smak) på toppen av hver tortilla, og fordel deretter roast storfe og vannkress blant tortillalefser, slik at omtrent halve rundstykkene dekkes. Brett inn sidene av tortillaene og rull dem tett sammen for å lukke fyllet, og del deretter i to.




