
Negroni
oppskrift på en klassisk negroni, en forfriskende og enkel cocktail som passer perfekt for sommeren. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1 1/2 unser gin
- 1 unser Carpano Antica Formula vermut
- 3/4 unser Campari
- 1 appelsin
Fremgangsmåte
- 1Rør 4,5 cl gin, 3 cl Carpano Antica Formula vermut og 2,2 cl Campari i et blandingsglass fylt med is til det er veldig kaldt, omtrent 30 sekunder. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over i et rocksglass fylt med is. Bruk en liten serrert kniv til å fjerne en 2,5 cm lang stripe med skall fra en appelsin (noe hvitt pith er greit); den skal være stiv nok til å gi litt motstand når den bøyes. Vri over drinken for å frigjøre oljene; kast den. Pynt med tre tynne skiver appelsin.
- 2Rør 4,5 cl gin, 3 cl Carpano Antica Formula vermut og 2,2 cl Campari i et blandingsglass fylt med is til det er veldig kaldt, omtrent 30 sekunder. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over i et rocksglass fylt med is.
- 3Bruk en liten serrert kniv til å fjerne en 2,5 cm lang stripe med skall fra en appelsin (noe hvitt pith er greit); den skal være stiv nok til å gi litt motstand når den bøyes. Vri over drinken for å frigjøre oljene; kast den. Pynt med tre tynne skiver appelsin.