Negroni

Negroni

oppskrift på en klassisk negroni, en forfriskende og enkel cocktail som passer perfekt for sommeren. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1 1/2 unser gin
  • 1 unser Carpano Antica Formula vermut
  • 3/4 unser Campari
  • 1 appelsin

Fremgangsmåte

  1. 1Rør 4,5 cl gin, 3 cl Carpano Antica Formula vermut og 2,2 cl Campari i et blandingsglass fylt med is til det er veldig kaldt, omtrent 30 sekunder. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over i et rocksglass fylt med is. Bruk en liten serrert kniv til å fjerne en 2,5 cm lang stripe med skall fra en appelsin (noe hvitt pith er greit); den skal være stiv nok til å gi litt motstand når den bøyes. Vri over drinken for å frigjøre oljene; kast den. Pynt med tre tynne skiver appelsin.
  2. 2Rør 4,5 cl gin, 3 cl Carpano Antica Formula vermut og 2,2 cl Campari i et blandingsglass fylt med is til det er veldig kaldt, omtrent 30 sekunder. Sil cocktailen gjennom en Hawthorne-sil eller en hullsleiv over i et rocksglass fylt med is.
  3. 3Bruk en liten serrert kniv til å fjerne en 2,5 cm lang stripe med skall fra en appelsin (noe hvitt pith er greit); den skal være stiv nok til å gi litt motstand når den bøyes. Vri over drinken for å frigjøre oljene; kast den. Pynt med tre tynne skiver appelsin.