Sylteagurkede rødløk

Sylteagurkede rødløk

lær hvordan du lager syltet rød løk med vår enkle oppskrift. perfekt til salater, smørbrød og som tilbehør. rask og enkel prosess!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper varmt vann
  • 1 kopp destillert hvit eddik
  • 3 spiseskjeer sukker
  • 1 rød løk, delt i to og tynnsnittet
  • 2 serranoskiver, delt på langs
  • 1/8 teskje tørket knust rød pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Bland varmt vann, eddik, sukker og 1/2 teskje salt i en glassbolle. Rør til sukker og salt er oppløst. Tilsett løk, serranos og knust rød pepper. Rør for å blande. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten. FORBEREDT: Kan lages én uke i forveien. Oppbevares kjølig. Bruk en hullsleiv til å overføre de sylte løkene til tallerkener og server.
  2. 2Bland varmt vann, eddik, sukker og 1/2 teskje salt i en glassbolle. Rør til sukker og salt er oppløst. Tilsett løk, serranos og knust rød pepper. Rør for å blande. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten. FORBEREDT: Kan lages én uke i forveien. Oppbevares kjølig.
  3. 3Bruk en hullsleiv til å overføre de sylte løkene til tallerkener og server.