
Sylteagurkede rødløk
lær hvordan du lager syltet rød løk med vår enkle oppskrift. perfekt til salater, smørbrød og som tilbehør. rask og enkel prosess!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper varmt vann
- 1 kopp destillert hvit eddik
- 3 spiseskjeer sukker
- 1 rød løk, delt i to og tynnsnittet
- 2 serranoskiver, delt på langs
- 1/8 teskje tørket knust rød pepper
Fremgangsmåte
- 1Bland varmt vann, eddik, sukker og 1/2 teskje salt i en glassbolle. Rør til sukker og salt er oppløst. Tilsett løk, serranos og knust rød pepper. Rør for å blande. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten. FORBEREDT: Kan lages én uke i forveien. Oppbevares kjølig. Bruk en hullsleiv til å overføre de sylte løkene til tallerkener og server.
- 2Bland varmt vann, eddik, sukker og 1/2 teskje salt i en glassbolle. Rør til sukker og salt er oppløst. Tilsett løk, serranos og knust rød pepper. Rør for å blande. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten. FORBEREDT: Kan lages én uke i forveien. Oppbevares kjølig.
- 3Bruk en hullsleiv til å overføre de sylte løkene til tallerkener og server.