
Tomat- og rødløkschutney
Lær hvordan du lager en deilig tomato and red onion chutney med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til ost, kjøtt eller som pålegg. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp hakkede, frøfjærede plommetomater
- 1/2 kopp hakket rød løk
- 1/2 kopp hakket fersk mynte
- 1 spiseskje fersk limejuice
- En klype cayennepepper
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre rikelig med salt og pepper. La det stå i minst 30 minutter og opptil 1 time, og rør av og til.
- 2Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre rikelig med salt og pepper. La det stå i minst 30 minutter og opptil 1 time, og rør av og til.





