Tomat- og rødløkschutney

Tomat- og rødløkschutney

Lær hvordan du lager en deilig tomato and red onion chutney med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til ost, kjøtt eller som pålegg. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hakkede, frøfjærede plommetomater
  • 1/2 kopp hakket rød løk
  • 1/2 kopp hakket fersk mynte
  • 1 spiseskje fersk limejuice
  • En klype cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre rikelig med salt og pepper. La det stå i minst 30 minutter og opptil 1 time, og rør av og til.
  2. 2Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle. Krydre rikelig med salt og pepper. La det stå i minst 30 minutter og opptil 1 time, og rør av og til.