Toll House sjokoladekjeks med sjokoladestykker

Toll House sjokoladekjeks med sjokoladestykker

Lær hvordan du lager klassiske toll house sjokoladekjeks med denne enkle oppskriften. Perfekt for snacks, dessert eller kos hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 ¼ kopp hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 1 kopp (2 staver) smør, myknet
  • ¾ kopp sukker
  • ¾ kopp brunt sukker, pakket
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 store egg
  • 2 kopper Nestlé Toll House semi-søte sjokoladestykker
  • 1 kopp hakkede nøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 375 °F. Bland mel, natron og salt i en liten bolle. Pisk smør, sukker, brunt sukker og vaniljeekstrakt i en stor bakebolle til det er kremaktig. Tilsett egg, ett om gangen, og pisk godt etter hver gang. Rør gradvis inn melblandingen. Vend inn sjokoladeknapper og nøtter. Sett deigen med en skje i klatter på ugreddede bakeplater. Stek i 9 til 11 minutter, eller til de er gylne. Avkjøl på bakeplatene i 2 minutter, før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles helt.
  2. 2Forvarm ovnen til 375 °F.
  3. 3Bland mel, natron og salt i en liten bolle. Pisk smør, sukker, brunt sukker og vaniljeekstrakt i en stor bakebolle til det er kremaktig. Tilsett egg, ett om gangen, og pisk godt etter hver gang. Rør gradvis inn melblandingen. Vend inn sjokoladeknapper og nøtter. Sett deigen med en skje i klatter på ugreddede bakeplater. Stek i 9 til 11 minutter, eller til de er gylne. Avkjøl på bakeplatene i 2 minutter, før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles helt.
  4. 4Stek i 9 til 11 minutter, eller til de er gylne. Avkjøl på bakeplatene i 2 minutter, før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles helt.
  5. 5Pannevariasjon for kokier: Forvarm ovnen til 350 °F. Smør en 38 x 25 cm stor langpanne (jelly-roll). Forbered deigen som beskrevet ovenfor. Fordel deigen jevnt i den forberedte pannen. Stek i 20 til 25 minutter, eller til de er gylne. Avkjøl i pannen på en avkjølingsrist. Gir ca. 48 kokier.
  6. 6Forvarm ovnen til 350 °F. Smør en