Vårgrønn salat
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull spring grønn salat, perfekt for sommermåltider. Enkel oppskrift med friske grønnsaker og lett dressing.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje pluss 1 spiseskje
- 6 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 2 hvitløksfedd, presset
- 16 kopper revet romainesalat (ca. 1 stor hode)
- 1 engelsk hothouse-agurk, kuttet i strimler på 2 1/2 x 1/4 x 1/4 tommer
- 4 grønne løk, tynne skiver
- 1/4 kopp finhakket fersk dill
Fremgangsmåte
- 1Visp olje, juice og hvitløk i en liten bolle for å blande. Krydre med salt og pepper. Bland salat, agurk, grønn løk og dill i en stor bolle. Hell dressingen over salaten og vend godt slik at alt blir dekket.
- 2Visp olje, juice og hvitløk i en liten bolle for å blande. Krydre med salt og pepper.
- 3Bland salat, agurk, grønn løk og dill i en stor bolle. Hell dressingen over salaten og vend godt slik at alt blir dekket.