Gresk salat
Lær hvordan du lager en autentisk gresk salat med friske grønnsaker, fetaost og oliven. Perfekt for sommeren eller som en forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 liten grønn paprika, hakket
- 1/4 uten kjerner agurk, hakket
- 1/2 liten rød løk, skivet
- 1 kopp cherrytomater, delt i to
- 1/3 kopp Kalamata- eller andre saltede svarte oliven, skylt
- 2 teskjeer finhakket fersk oregano
- 2 teskjeer fersk sitronsaft
- 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
- 1 (170 g) fetaost, delt i fire
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene unntatt feta, og smak til med salt og pepper. Legg feta på 4 serveringsfat og topp med salat.
- 2Bland alle ingrediensene unntatt feta, og smak til med salt og pepper. Legg feta på 4 serveringsfat og topp med salat.