Hello Fresh Mobile Banner
Kremet latin pasta salat

Kremet latin pasta salat

oppskrift på en kremet latin pasta salad, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage, smakfull og frisk. ideell for varme dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund rotini-pasta (tre fjerdedeler av en 16-unse eske)
  • 1/2 kopp kondensert melk
  • 1/4 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 1 kopp smuldret fetaost eller queso blanco
  • 1/2 kopp ferske korianderblader
  • 1 lime, presset
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 kopp finhakket skinke
  • 1 appelsinfarget paprika, frøet, ribbet og hakket
  • 1 rød paprika, frøet, ribbet og hakket
  • 1 kopp frosne erter
  • 1/2 liten rød løk, tynnsnittet
  • 1/2 kopp skrelt og hakket jicama
  • 1/2 kopp oliven fylt med pimiento

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett pastaen, rør med en tresleiv, og kok til den er mør, men ikke overkokt, ca. 10 minutter. Sil av vannet, legg pastaen i en stor bolle og sett til side.
  3. 3Mens pastaen koker, bland sammen den kondenserte melken, oljen, fetaosten, korianderen, limesaften og litt salt og pepper i en blender. Kjør til dressingen er glatt og kremet.
  4. 4Legg den avsilte pastaen i en stor bolle. Tilsett skinke, paprika, erter, løk, jicama og oliven. Hell dressingen over pastaen og vend forsiktig inn i salaten. Dekk bollen med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter, eller opptil 2 timer før servering.