Hello Fresh Mobile Banner
Warmdaddys braserte kalkunvinger

Warmdaddys braserte kalkunvinger

oppskriften på warmdaddys braised turkey wings gir deg en saftig og smakfull rett perfekt for høst- og vintermåltider. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp Worcestershire-saus
  • 3 spiseskjeer Cajun-krydder
  • 3 spiseskjeer granulerte hvitløksfedd
  • 3 spiseskjeer tørket salvie
  • 3 spiseskjeer tørket timian
  • 1 spiseskje kosher-salt
  • 8 kalkunvinger, skylt godt under kaldt vann og tørket
  • 2 stilker selleri, hakket
  • 1 liten løk, hakket
  • 8 unser kyllingbuljong

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  2. 2Bland sammen Worcestershire, Cajun-krydderi, hvitløk, salvie, timian og salt. Gni blandingen inn i kalkunvingene.
  3. 3Fordel selleri og løk i bunnen av en non-stick stekeform. Legg kalkunvingene oppå og hell over kyllingkraften. Dekk tett med folie og sett i ovnen i 1 time og 30 minutter, deretter fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter for å få en fin brunfarge.