Hello Fresh Mobile Banner
Koreansk BBQ-biff

Koreansk BBQ-biff

oppskrift på korean bbq beef, en smakfull og enkel rett med marinert biff grillet til perfeksjon. perfekt for en kveld med asiatisk inspirert mat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp sesamolje
  • 1/2 teskje kosher salt
  • 1 bunt vårløk, kun den grønne delen
  • 2 teskjeer soyasaus
  • 1 teskje riseddik
  • 1 løk, skåret i 1/2-tommers runde skiver
  • 450 gram tynne skiver av ribeye-biff (dette kan du finne i koreanske butikker)
  • 1 liten hodesalat med grønne blader, blader atskilt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en grill eller grillpanne til høy varme.
  2. 2Bland sesamolje og salt i en liten bolle og sett til side.
  3. 3Skjær vårløkgrønnene i tynne skiver på ca. 7,5 cm (3 tommer) julienne. Rør sammen soyasaus og riseddik i en liten bolle. Tilsett vårløken, vend godt og sett til side.
  4. 4Lett olj grillen og gni inn grillristene med en av løkrundene. Legg løken på grillen og grill til den er lett forkullet og myk, ca. 3–4 minutter på hver side. Flytt løken til siden for å holde den varm. Grill ribeye-skivene til de er brune og stekt til ønsket stekegrad, ca. 2 minutter på hver side.
  5. 5For å spise, dypp en eller to biter av ribeye i den krydrede sesamoljen, og legg dem deretter i et salatblad sammen med litt grillet løk. Topp med noen marinerte vårløk og nyt som en taco.