Hello Fresh Mobile Banner
Friterte reker i Po' Boy-brød

Friterte reker i Po' Boy-brød

lær hvordan du lager deilige fritert reker po'boy med vår enkle oppskrift. perfekt som forrett eller lunsj, med sprø reker og smakfull dressing.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 2 spiseskjeer hakket grønn løk
  • 2 spiseskjeer ketchup
  • 1 chipotle-pepper i adobosaus
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • Salt
  • Pepper
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje sukker
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/4 kopp eplesidereddik
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • Salt
  • Pepper
  • 2 kopper strimlet grønnkål
  • 1 kopp strimlet rødkål
  • 1 kopp gulrøtter, juliennestekt
  • 1/2 kopp rødløk, juliennestekt
  • 900 gram (16 per pund) reker, skrelte og rensede
  • Salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 2 kopper mel
  • 2 egg
  • 1/4 kopp vann
  • 2 kopper maisgryn
  • 2 lange, tynne baguetter

Fremgangsmåte

  1. 1For den krydrede remouladen: I en blender, kombiner egget, sitronsaften, grønn løk, ketchup, chipotle, hvitløk, salt og pepper, og kjør til en jevn blanding. Mens blenderen går, tilsett sakte oljen i en jevn strøm for å lage en emulsjon. Smak til med krydder.
  2. 2For coleslawen: I en liten bolle, visp sammen sukker, sennep og eddik. Tilsett sakte oljen mens du visper, og smak til med salt og pepper. I en stor bolle, bland kål, gulrøtter og løk. Hell dressingen over og vend godt sammen. Smak til med salt og pepper.
  3. 3For de stekte reke: Forvarm oljen i frityrgryten til 180 grader Celsius. Krydre rekene med salt og pepper. Krydre melet med salt og pepper. Vend rekene i melet. Lag en eggeblanding med egget og vannet. Dypp rekene i eggeblandingen, og deretter i maismelet. Stek rekene til de er gyldne og sprø. La dem renne av på et kjøkkenpapir.
  4. 4For å montere: Del det franske brødet i to for å lage fire smørbrød. Smør litt remoulade på brødet. Legg på de stekte rekene. Topp med coleslawen.