
maisbrød
Lær hvordan du lager deilig cornbread med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til supper, gryteretter eller som en egen rett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 3/4 kopper maisgryn
- 2. 3 3/4 kopper hvetemel
- 3. 1 spiseskje bakepulver
- 4. 1 1/2 kopper rømme
- 5. 3/4 kopp melk
- 6. 4 egg
- 7. 2 teskjeer salt
- 8. 1/2 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 2Bland sammen maismel, mel, bakepulver, rømme, melk, egg, salt og smør som er smeltet. Stek i en smurt stor brødform i 20 til 25 minutter, til den er gyllenbrun og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.