maisbrød

maisbrød

Lær hvordan du lager deilig cornbread med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til supper, gryteretter eller som en egen rett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 3/4 kopper maisgryn
  • 2. 3 3/4 kopper hvetemel
  • 3. 1 spiseskje bakepulver
  • 4. 1 1/2 kopper rømme
  • 5. 3/4 kopp melk
  • 6. 4 egg
  • 7. 2 teskjeer salt
  • 8. 1/2 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Bland sammen maismel, mel, bakepulver, rømme, melk, egg, salt og smør som er smeltet. Stek i en smurt stor brødform i 20 til 25 minutter, til den er gyllenbrun og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.