Hello Fresh Mobile Banner
Sylteagurk-suppe

Sylteagurk-suppe

oppskrift på dill pickle soup – en unik og smakfull suppe med syrlige agurker og friske urter. perfekt for en rask og enkel forrett eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 5 spiseskjeer smør eller margarin
  • 5 mellomstore gulrøtter, revet
  • 2 store poteter, i terninger (ca. 2 kopper)
  • 3 store sylteagurker, revet
  • 1 kopp mel
  • 1 kopp rømme
  • Salt
  • Sylteagursjy

Fremgangsmåte

  1. 1Bland 5 kopper vann, smøret, gulrøttene og potetene i en kjele. Kok opp og la det koke til potetene er møre. Tilsett sylteagurkene og la det koke videre.
  2. 2I mellomtiden, visp sammen mel, rømme og salt i en egen bolle. Tilsett nok vann for å lage en jevning, og hell deretter, litt etter litt, for å unngå at det skiller seg, blandingen i suppen for å tykne den. Kok opp, og fjern deretter fra varmen. Tilsett sylteagurkjuice etter smak.