
Salsa- og kjøttballetapas
oppskrift på smakfull salsa meatball tapas, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 12 frosne kokte kjøttboller (hver på ½ oz.)
- ¼ kopp A.1. Thick & Hearty Steak Sauce
- ¼ kopp TACO BELL® HOME ORIGINALS® Thick 'N Chunky Salsa
- 4 oz. KRAFT Natural 2% Melk Blanding av redusert fett Monterey Jack, Mild Cheddar og Colby-oster, skåret i 12 skiver
- 24 RITZ-kjeks
- 12 fylte grønne oliven, skivet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350°F. Kok kjøttbollene som anvist på pakken; del dem i to. Legg dem i en stor bolle. Tilsett steak saus og salsa; vend forsiktig slik at det blir dekket. Del osteskivene i to. Legg kjeksene i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett; topp med ost og kjøttboller. Stek i 4 til 5 minutter, eller til osten er smeltet. Pynt med oliven.
- 2TACO BELL® og HOME ORIGINALS® er varemerker eid og lisensiert av Taco Bell Corp.
- 3Ekstra krydder: For spicy tapas, lag retten med medium eller sterk salsa. Topp hver med én jalapeanskive i stedet for olivenskivene.
- 4Erstatning: Lag retten med KRAFT 2% Melk Natural Colby & Monterey Jack-ost.
- 5Næringsinformasjon per porsjon: 130 kalorier, 8 g totalt fett, 3 g mettet fett, 15 mg kolesterol, 490 mg natrium, 8 g karbohydrater, 1 g kostfiber, 2 g sukker, 5 g protein.