Ultimate kyllingquesadilla

Ultimate kyllingquesadilla

Lær hvordan du lager den ultimate kyllingquesadilla med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag. En favoritt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • PAM® Original No-Stick Koking Spray
  • 1/2 pund benfri, skinnfri kyllingbryst, skåret i 1/2-tommers biter
  • 1 boks (10 oz) Ro*Tel® Mexican Diced Tomatoes med limejuice og koriander, udrent
  • 4 maistortillas (10 tommer)
  • 2 kopper revet Cheddar- og Monterey Jack-osteblanding (2 kopper = 8 oz)

Fremgangsmåte

  1. 1Spray en stor stekepanne med matlagingsspray; varm opp på middels varme. Tilsett kylling og udrente tomater; kok i 10 minutter eller til kyllingbitene ikke lenger er rosa i midten og væsken har fordampet, rør jevnlig.
  2. 2Fordel kyllingblandingen jevnt på den nederste halvdelen av hver tortilla, innenfor 1 tomme fra kanten. Strø over ½ kopp ost på kyllingblandingen på hver tortilla. Brett hver tortilla i to for å dekke fyllet.
  3. 3Rens stekepannen. Spray med mer matlagingsspray; varm opp på middels høy varme. Stek quesadillas i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Skjær i vinger og server.