
Ultimate kyllingquesadilla
Lær hvordan du lager den ultimate kyllingquesadilla med vår enkle oppskrift. Perfekt for en rask og smakfull middag. En favoritt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- PAM® Original No-Stick Koking Spray
- 1/2 pund benfri, skinnfri kyllingbryst, skåret i 1/2-tommers biter
- 1 boks (10 oz) Ro*Tel® Mexican Diced Tomatoes med limejuice og koriander, udrent
- 4 maistortillas (10 tommer)
- 2 kopper revet Cheddar- og Monterey Jack-osteblanding (2 kopper = 8 oz)
Fremgangsmåte
- 1Spray en stor stekepanne med matlagingsspray; varm opp på middels varme. Tilsett kylling og udrente tomater; kok i 10 minutter eller til kyllingbitene ikke lenger er rosa i midten og væsken har fordampet, rør jevnlig.
- 2Fordel kyllingblandingen jevnt på den nederste halvdelen av hver tortilla, innenfor 1 tomme fra kanten. Strø over ½ kopp ost på kyllingblandingen på hver tortilla. Brett hver tortilla i to for å dekke fyllet.
- 3Rens stekepannen. Spray med mer matlagingsspray; varm opp på middels høy varme. Stek quesadillas i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Skjær i vinger og server.