Hello Fresh Mobile Banner
Karripanerte kyllinglår

Karripanerte kyllinglår

oppskrift på krydret kyllinglår med curry, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje smør
  • 6 kyllinglår
  • Salt og pepper
  • 1 kopp hakket løk
  • 3 teskjeer karri pulver
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • 1 teskje kanel
  • 1 teskje spisskummen
  • 2 gulrøtter, skrellet og skåret på diagonalen
  • 1 1/2 kopper lavsodium kyllingkraft
  • 1 kopp broccolibuketter
  • 1/4 kopp kremfløte
  • 3/4 kopp frosne erter
  • Kokt basmatiris, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor stekepanne og rør inn smør for å smelte det. Krydre kyllinglårene med salt og pepper. Stek lårene med skinnsiden ned til de er gyldne. Snu kyllingen og fortsett å steke til den er gyllenbrun. Ta kyllingen ut av pannen og legg den på en tallerken. Rør inn løk og kok til den er myk. Rør inn karri, cayenne, kanel og spisskummen, og kok til aromaene frigjøres. Rør inn gulrøtter og vend dem godt i krydderet. Tilsett kyllingkraft og la det småkoke. Legg kyllinglårene tilbake i pannen og rør inn brokkoli. Dekk til og la det småkoke i 15 minutter for å koke kyllingen. Rør inn fløte og erter. Smak til med krydder. Server med basmatiris.