Ginas Pimento-ostekaker

Ginas Pimento-ostekaker

oppskrift på ginas pimento cheese cakes, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 4 skiver bacon, til pynt
  • 340 gram ekstra skarp hvit Cheddar, revet
  • 1/4 kopp revet ekstra skarp gul Cheddar
  • 1 (200 grams) glass pimientos, drenert og finhakket
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 3/4 kopp majones
  • 1 spiseskje Neelys BBQ-krydder, oppskrift følger
  • 4 vårløk, hakket, til pynt
  • 1 kopp selvhevende maismel
  • 1 kopp selvhevende mel
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 2 egg, lett pisket
  • 1 1/4 kopper kulturmelk
  • 3 spiseskjeer smør, smeltet, pluss 1/4 spiseskje kaldt smør
  • 1/2 kopp finhakket løk
  • 1 teskje frøet jalapeño, hakket
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 200 gram grønne chilis, drenert og hakket
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 1/3 kopper paprika
  • 3 3/4 spiseskjeer løkpulver

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Til glasuren: Kok baconet på middels varme i en liten stekepanne til det er sprøtt. Overfør til en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å renne av og avkjøle, deretter hakk og sett til side. Bland de resterende ingrediensene, unntatt vårløkene, i en middels bolle og rør godt. Sett i kjøleskapet i 2 timer.
  3. 3Til røren: Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  4. 4I en stor bolle, tilsett mel, maismel, sukker, egg, kulturmelk og 3 spiseskjeer smør smeltet. Bland godt for å kombinere.
  5. 5Sauter løk og jalapeños med 1/4 spiseskje smør i ca. 2 minutter. Tilsett salt, pepper og chili. Fjern fra varmen, la det avkjøle litt, og tilsett i røren.
  6. 6Spray to muffinsformer med non-stick spray. Fyll formene 3/4 fulle med røren. Stek i 12 til 15 minutter til de er gylne. La dem avkjøle og pynt med pimento-osteblanding. Pynt med hakket bacon og hakkede vårløk.
  7. 7Bland alle ingrediensene sammen og oppbevar i en lufttett beholder i opptil 3 måneder.