
Kinesisk ostekake
Oppdag oppskriften på chinese cheesecake, en unik og smakfull dessert som kombinerer asiatisk inspirasjon med kremete teksturer. Perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. Canolje til steking
- 2. 8 spiseskjeer kremost
- 3. 3 spiseskjeer ricottaost
- 4. 2 1/2 spiseskjeer melis (1 1/2 til blandingen, 1 spiseskje til pynt)
- 5. 1 egg
- 6. 3 spiseskjeer melk
- 7. 10 tykke eggrullskjell
- 8. 1 kopp bringebær, helst ferske
- 9. 1 spiseskje malt kanel
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp 2,5 cm canola-olje i en stor stekepanne til 160 grader Celsius.
- 33. Bland kremost, ricotta og 1 1/2 spiseskje sukker i en bolle med en visp, til det er godt blandet.
- 44. Pisk egg og melk sammen. Legg 1 1/2 spiseskje osteblanding midt på baksiden av eggrullskallet, og plasser 4 til 6 bringebær i midten av ostebblandingen.
- 55. Pensle eggeblandingen rundt kantene av skallet, brett inn venstre og høyre side med 1/2 tomme (ca. 1,25 cm), og rull deretter fra baksiden til fronten, slik at rullen blir godt forseglet.
- 66. Legg rullen i oljen og stek begge sider til den er gyllenbrun. La den renne av på kjøkkenpapir i 2 til 3 minutter.
- 77. Dryss med kanel og sukker. Server med pisket krem og bringebær, hvis ønskelig.