Hello Fresh Mobile Banner
Kinesisk ostekake

Kinesisk ostekake

Oppdag oppskriften på chinese cheesecake, en unik og smakfull dessert som kombinerer asiatisk inspirasjon med kremete teksturer. Perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. Canolje til steking
  • 2. 8 spiseskjeer kremost
  • 3. 3 spiseskjeer ricottaost
  • 4. 2 1/2 spiseskjeer melis (1 1/2 til blandingen, 1 spiseskje til pynt)
  • 5. 1 egg
  • 6. 3 spiseskjeer melk
  • 7. 10 tykke eggrullskjell
  • 8. 1 kopp bringebær, helst ferske
  • 9. 1 spiseskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp 2,5 cm canola-olje i en stor stekepanne til 160 grader Celsius.
  3. 33. Bland kremost, ricotta og 1 1/2 spiseskje sukker i en bolle med en visp, til det er godt blandet.
  4. 44. Pisk egg og melk sammen. Legg 1 1/2 spiseskje osteblanding midt på baksiden av eggrullskallet, og plasser 4 til 6 bringebær i midten av ostebblandingen.
  5. 55. Pensle eggeblandingen rundt kantene av skallet, brett inn venstre og høyre side med 1/2 tomme (ca. 1,25 cm), og rull deretter fra baksiden til fronten, slik at rullen blir godt forseglet.
  6. 66. Legg rullen i oljen og stek begge sider til den er gyllenbrun. La den renne av på kjøkkenpapir i 2 til 3 minutter.
  7. 77. Dryss med kanel og sukker. Server med pisket krem og bringebær, hvis ønskelig.