Tortillapanert katfish Po' Boy

Tortillapanert katfish Po' Boy

Lær hvordan du lager deilige tortilla crusted catfish po boys. En enkel oppskrift på en smakfull og crispy sjømatrett perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • To 8-ounce katfishfileter
  • 1/2 kopp hvetemel
  • 4 spiseskjeer Cajun-krydder
  • Kosher-salt og finmalt svart pepper
  • 1 kopp kulturmelk, godt rystet
  • 6 mais tortillas
  • 4 kopper vegetabilsk olje
  • 1/2 kopp majones
  • 4 hoagieruller
  • 2 kopper revet isbergsalat
  • 1 stor tomat, skivet
  • Hot sauce, som Tabasco

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt katfisk i 5 cm lange strimler og tørk dem forsiktig. Bland sammen mel og 1 ss Cajun-krydder med 1/4 ts salt og pepper. Visp inn en ekstra ss Cajun-krydder i kulturmelken. Kjør tortillalefsene i en food processor til de er finhakket, med en tredjedel av Cajun-krydderet.
  2. 2Tilsett vegetabilsk olje i en stor, tykkbunnet gryte og varm opp til 175°C over middels varme.
  3. 3Vend katfisken i krydret mel, og legg deretter katfisken i en sil for å riste av overflødig mel. Del katfisken i to porsjoner. Dypp den første porsjonen i kulturmelk, la overflødig renne av, og vend deretter i tortillalefsene. Stek katfisken til den er gyllenbrun, ca. 5 minutter. La den renne av på kjøkkenpapir. Gjør det samme med den andre porsjonen.
  4. 4Bland majones og resten av Cajun-krydderet. Smør jevnt på brødene. Fordel isbergsalat og tomatskiver på brødene. Legg katfisken oppå. Server med hot sauce.