
Tortillapanert katfish Po' Boy
Lær hvordan du lager deilige tortilla crusted catfish po boys. En enkel oppskrift på en smakfull og crispy sjømatrett perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- To 8-ounce katfishfileter
- 1/2 kopp hvetemel
- 4 spiseskjeer Cajun-krydder
- Kosher-salt og finmalt svart pepper
- 1 kopp kulturmelk, godt rystet
- 6 mais tortillas
- 4 kopper vegetabilsk olje
- 1/2 kopp majones
- 4 hoagieruller
- 2 kopper revet isbergsalat
- 1 stor tomat, skivet
- Hot sauce, som Tabasco
Fremgangsmåte
- 1Kutt katfisk i 5 cm lange strimler og tørk dem forsiktig. Bland sammen mel og 1 ss Cajun-krydder med 1/4 ts salt og pepper. Visp inn en ekstra ss Cajun-krydder i kulturmelken. Kjør tortillalefsene i en food processor til de er finhakket, med en tredjedel av Cajun-krydderet.
- 2Tilsett vegetabilsk olje i en stor, tykkbunnet gryte og varm opp til 175°C over middels varme.
- 3Vend katfisken i krydret mel, og legg deretter katfisken i en sil for å riste av overflødig mel. Del katfisken i to porsjoner. Dypp den første porsjonen i kulturmelk, la overflødig renne av, og vend deretter i tortillalefsene. Stek katfisken til den er gyllenbrun, ca. 5 minutter. La den renne av på kjøkkenpapir. Gjør det samme med den andre porsjonen.
- 4Bland majones og resten av Cajun-krydderet. Smør jevnt på brødene. Fordel isbergsalat og tomatskiver på brødene. Legg katfisken oppå. Server med hot sauce.