
Flos Clams Casino
oppskrift på flos clams casino, en smakfull og enkel forrett med østers og bacon, perfekt for festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 16 småkamskjell
- 2. 1/4 kopp smør, smeltet
- 3. 1 sitron, saftet
- 4. 1/4 kopp hakket persille, pluss mer til pynt
- 5. Flere dråper hot pepper-saus
- 6. 1/4 kopp hakket løk
- 7. 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 8. 1/4 kopp hakket rød paprika
- 9. 1/2 kopp knuste kjeks (anbefalt: Ritz)
- 10. 4 skiver bacon, parboiled
- 11. Sitronbåter, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Åpne og sil østersene, og sett dem til side. I en stekepanne, bland smør, sitronsaft, persille og hot pepper-saus over middels varme. Tilsett løk og grønne og røde paprika, og stek til de er møre. Deretter tilsetter du knuste kjeks og blander godt til alt er jevnt fordelt.
- 3Legg en liten mengde av blandingen på toppen av småkapslene, og topp med et stykke bacon. Stek i ca. 10 minutter, eller til baconet er sprøtt. Pynt med persille og sitronbåter.