
Bluegrass Burgers med søt, ristet mais ChowChow og landsprestet skinke-spread
oppskrift på smakfulle bluegrass burgere med søt ristet mais chowchow og kremet country ham spread, perfekt for en smakfull middag eller grillkveld
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 ører gul mais, skrelt
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 kopp eplecidereddik
- 1/2 kopp vann
- 1/4 kopp sorghum
- 1/2 kopp sukker
- 1 spiseskje tørket sennep
- 1 1/2 teskje sellerifrø
- 1 teskje gurkemeie
- 1/2 grønn paprika, hakket
- 1/2 rød paprika, hakket
- 1/2 rød løk, finhakket
- 1 stilk selleri, finhakket
- 1/2 teskje salt
- 1 kopp terningstekt landskinke
- 3/4 kopp kremost, myknet
- 1/4 kopp grønn løk, skivet
- 1/4 teskje salt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 1 spiseskje hot sauce
- 900 gram karbonadedeig
- 2 spiseskje Worcestershire-saus
- 2 teskje hvitløksalt
- 1 teskje nykvernet svart pepper
- Vegetabilsk olje, til pensling av grillristen
- 6 gode hamburgerbrød
- 6 spiseskjeer smør med salt, myknet
- 12 Bibb-salatblader
Fremgangsmåte
- 1Forbered en middels varm brann i en kullgrill eller forvarm en gassgrill til middels høy varme.
- 2For å lage ristet mais-chow-chow, gni de avskallede maiskolbene med olivenolje. Legg dem på grillen og kok, vend ofte, til maisen er lett brent og fortsatt sprø, omtrent 5 til 7 minutter. Ta dem av varmen og la dem avkjøle på et skjærebrett. I mellomtiden, bland eddik, vann, sorghum, sukker, tørket sennep, sellerifrø og gurkemeie i en middels kjele og sett den på grillen. La det småkoke for å løse opp sukkeret.
- 3Skjær kornene av maiskolbene og ha dem i en bolle sammen med den hakkede grønne paprikaen, røde paprika, rødløk og selleri. Hell eddik- og krydderblandingen over grønnsakene, og smak til med salt. La det stå og sylte.
- 4For å lage landsskjøttsalat, bland skinke, kremost, grønne løk, salt, pepper og hot sauce i en bolle og rør med en tresleiv for å blande. Alternativt kan alle ingrediensene legges i en bolle til en elektrisk stavmikser og forsiktig blandes med vispvedlegget.
- 5For å lage burgere, bland karbonadedeigen, Worcestershire-saus, hvitløkssalt og pepper i en bolle. Del blandingen i 6 porsjoner og form forsiktig til burgere. Pensle grillristen med vegetabilsk olje. Legg burgerne på grillen og kok, vend en gang, i omtrent 5 til 7 minutter per side for medium, eller til ønsket stekegrad.
- 6Smør den skårne siden av hver bollehalvdel med ½ ss smør og grill i 1 til 2 minutter, til den er gyllenbrun.
- 7For å montere, smør den nederste halvdelen av hver bolle med en generøs mengde landsskjøttsalat. Legg på 2 Bibb-salatblader og en