
Burgeren
oppskrift på en klassisk burger med saftig kjøtt, frisk tilbehør og myke brød. perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: en 1-liters iSi kremsifon, 3 karbon dioksid (CO2) patroner, 6-koppers jumbo-muffinsform.
- 22. I en stor bolle, bland forsiktig det malte short rib-kjøttet og chuck. Ta en kvart av blandingen og form forsiktig en burger som er litt bredere enn størrelsen på burgerbrødene dine. Gjenta, og form 4 like store burgere. Plasser burgerne i kjøleskapet til de er kalde, ca. 30 minutter.
- 33. Varm opp en støpejernspanne eller takke til den er veldig varm over middels høy varme. Hvis pannen er godt innarbeidet, er det ikke nødvendig å smøre den med olje, men hvis ikke, drypp litt av oljen i pannen. Krydre burgerne med salt. Legg burgerne forsiktig på den varme pannen og stek til de er brune, ca. 4 minutter på hver side for medium-rare, og krydre burgerne igjen etter å ha snudd dem.
- 44. Skjær forsiktig burgerbrødene i to. Smør litt Burger Goop på bunnen og legg burgerne oppå. Topp med salat og tomat. Smør mer Burger Goop på toppen av brødene og lukk burgerne. Server umiddelbart.
- 55. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Pensle en 6-koppers jumbo-muffinsform med mykt smør.
- 66. Bland potetstivelse, brødmel, sukker, bakepulver, salt, natron, melkepulver og hvitløkspulver i en stor bolle og visp sammen. Fyll målebegeret med 1 ½ kopper vann; tilsett egget og 2 spiseskjeer av det smeltede smøret, og visp sammen. Hell de våte ingrediensene i de tørre og visp til det er godt blandet. Hell røren i en 1-liters iSi kremsifon og sett inn 3 karbon dioksidpatroner. Gi den en forsiktig risting og la røren hvile i 10 minutter.
- 77. Rist iSi-sifonen igjen, og tøm