
Ovn-bakte biffpomfritter
Lær hvordan du lager deilige ovnsbakte biffpoteter, perfekte som tilbehør til kjøttretter. Enkel oppskrift med steg-for-steg instruksjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 Idaho-poteter, vasket og skåret i 1/2-tommers tykke skiver
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2 spiseskjeer smør
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne varmer du opp olje over middels høy varme. Tilsett smør og rør til det er smeltet. Legg i potetene og vend dem slik at de blir dekket av smør og olje. Kok potetene i 10 minutter, av og til vendende og rørende. Overfør potetene til et stekebrett og stek dem i ovnen ved 200 grader Celsius i ytterligere 20 minutter. Stek til potetene er gylne og sprø. Krydre med salt og pepper.