Ovn-bakte biffpomfritter

Ovn-bakte biffpomfritter

Lær hvordan du lager deilige ovnsbakte biffpoteter, perfekte som tilbehør til kjøttretter. Enkel oppskrift med steg-for-steg instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 Idaho-poteter, vasket og skåret i 1/2-tommers tykke skiver
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 spiseskjeer smør
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne varmer du opp olje over middels høy varme. Tilsett smør og rør til det er smeltet. Legg i potetene og vend dem slik at de blir dekket av smør og olje. Kok potetene i 10 minutter, av og til vendende og rørende. Overfør potetene til et stekebrett og stek dem i ovnen ved 200 grader Celsius i ytterligere 20 minutter. Stek til potetene er gylne og sprø. Krydre med salt og pepper.