Hello Fresh Mobile Banner
Langsomkokt meksikansk kyllingsuppe

Langsomkokt meksikansk kyllingsuppe

oppskrift på enkel og smakfull meksikansk kyllingsuppe laget i slow cooker, perfekt for kalde dager og rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 benfrie, skinnfrie hele kyllingbryst
  • 1 teskje chilipulver
  • 1 teskje malt spisskummen
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Én 28-unse boks med hele eller hakkede tomater, med juice
  • 3 kopper lavsodium kyllingkraft (mer hvis du ønsker suppen mer flytende)
  • Én 15-unse boks med svarte bønner, avrent og skylt
  • Én 10-unse boks med hakkede tomater med grønne chili, for eksempel Ro*tel
  • 4 unse tomatpuré
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 1 rød paprika, uten frø og hakket
  • 1 gul paprika, uten frø og hakket
  • 1 hermetisk chipotle-pepper i adobo (du kan tilsette 2 til 3 hvis du ønsker)
  • 1/2 lime, presset
  • Tilbehør: avocado, rømme, revet ost, knuste tortillachips og ferske korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg kyllingen i en slow cooker. Strø over chilipulver, spisskummen og litt salt og pepper. Tilsett tomater, kyllingkraft, svarte bønner, tomater med chili, tomatpuré, løk, chipotlepepper og røde og gule paprika. Rør om, sett på lokket og kok i 5 timer på høy varme eller 8 timer på lav varme.
  3. 3Rør inn limesaft. Ta kyllingen ut av gryten og bruk to gafler til å rive den i biter (eller finhakk den). Legg kyllingen tilbake i gryten, smak til og tilsett mer krydder om nødvendig.
  4. 4Server varm i en bolle med avocado, rømme, revet ost, knuste tortillachips og korianderblader på toppen!