
Pommes Frites med chipotle-aioli
Lær hvordan du lager crispy pommes frites med krydret chipotle aioli. En perfekt snack eller tilbehør for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 liter rapsolje
- 8 store poteter, skrelt og skåret i lengderetning i staver (ca. 1/2 tomme tykkelse) eller store staver (ca. 3/4 tomme tykkelse) – i begge tilfeller med jevn tykkelse slik at de koker likt
- Salt
- 1 til 2 teskjeer trøffelolje
- 2 spiseskjeer ferskrevet Parmesanost
- 1 kopp majones
- 1 spiseskje Irvine Spices Specialty Chipotle Chili Pulver
- Salt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en dypfriterer til 190 grader Celsius.
- 2Friter potetene til de er gyldne, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Krydre med salt mens de fortsatt er glinsende. Drypp over trøffelolje og strø ost på toppen.
- 3Visp sammen majones og chipotle-chili pulver. Smak til med salt, om nødvendig. Server potetene med chipotle-aioli som dipp.