Hello Fresh Mobile Banner
Pommes Frites med chipotle-aioli

Pommes Frites med chipotle-aioli

Lær hvordan du lager crispy pommes frites med krydret chipotle aioli. En perfekt snack eller tilbehør for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 liter rapsolje
  • 8 store poteter, skrelt og skåret i lengderetning i staver (ca. 1/2 tomme tykkelse) eller store staver (ca. 3/4 tomme tykkelse) – i begge tilfeller med jevn tykkelse slik at de koker likt
  • Salt
  • 1 til 2 teskjeer trøffelolje
  • 2 spiseskjeer ferskrevet Parmesanost
  • 1 kopp majones
  • 1 spiseskje Irvine Spices Specialty Chipotle Chili Pulver
  • Salt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en dypfriterer til 190 grader Celsius.
  2. 2Friter potetene til de er gyldne, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Krydre med salt mens de fortsatt er glinsende. Drypp over trøffelolje og strø ost på toppen.
  3. 3Visp sammen majones og chipotle-chili pulver. Smak til med salt, om nødvendig. Server potetene med chipotle-aioli som dipp.