Hello Fresh Mobile Banner
Eplesuppe med butternutgresskar

Eplesuppe med butternutgresskar

oppskrift på en kremet eple- og butternut squash-suppe perfekt for høsten. enkel å lage, sunn og velsmakende. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. To 18,3-unse bokser med smørnut squash-suppe (anbefalt: Campbells Select)
  • 1 kopp kanel-eplesaus
  • 2 spiseskjeer ketchup
  • 2 teskjeer karri pulver
  • 1 teskje gresskarpai-krydder
  • Naturell yoghurt eller rømme

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele, over middels høy varme, rør sammen alle ingrediensene unntatt yoghurt eller rømme. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter.
  2. 2Serveres varm med en klatt naturell yoghurt eller rømme.