
Eplesuppe med butternutgresskar
oppskrift på en kremet eple- og butternut squash-suppe perfekt for høsten. enkel å lage, sunn og velsmakende. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. To 18,3-unse bokser med smørnut squash-suppe (anbefalt: Campbells Select)
- 1 kopp kanel-eplesaus
- 2 spiseskjeer ketchup
- 2 teskjeer karri pulver
- 1 teskje gresskarpai-krydder
- Naturell yoghurt eller rømme
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor kjele, over middels høy varme, rør sammen alle ingrediensene unntatt yoghurt eller rømme. Kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter.
- 2Serveres varm med en klatt naturell yoghurt eller rømme.