
Hvitløk- og urtedipp med hardkokte egg
Lær hvordan du lager en smakfull hvitløks- og urtedip med hardkokte egg. Perfekt som forrett eller tilbehør. Rask og enkel oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 unser geitost
- 3/4 kopp rømme
- 3 hardkokte egg, skrelte
- 2 spiseskjeer finhakket fersk gressløk
- 2 teskjeer finhakket fersk koriander
- 2 teskjeer finhakket fersk dill
- 1 sitron, revet skall og saften
- Salt og nykvernet svart pepper
- Vårlige grønnsaker, til servering
Fremgangsmåte
- 1Bland geitosten og rømme, og visp til en jevn konsistens. Finhakk de hardkokte eggene eller press dem gjennom en sil eller fransk tamis til de er finhakket, og tilsett i osteblandingen. Ha i gressløk, koriander, dill, sitronskall og sitronsaft. Rør godt for å blande alt. Smak til med salt og pepper, og server med vårens grønnsaker som crudité.