
Hakket grønnsakssalat
oppskrift på en frisk og fargerik chopped vegetable salad. perfekt som forrett eller som et lett måltid. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 teskje tørr engelsk sennep oppløst i 1 spiseskje vann
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 1/3 kopp ren olivenolje
- 2 spiseskjeer ferdig chili-saus
- 2 spiseskjeer finhakkede vannkressblader
- 2 spiseskjeer hakket kokt bacon
- 1/2 kopp hver av terninger av gulrot, selleri, kokte rødbeter, røde paprika, gule paprika, agurk og tomater
- 1 liten Bibb-salat, vasket, tørket og revet i bitestørrelse
- 1 1/2 kopper revet isbergsalat
Fremgangsmåte
- 1I en foodprocessor med steelblad, bland sammen sennepspastaen, salt og pepper. Puls kort sammen. Tilsett deretter eddiken litt etter litt. Mens du fortsetter å pulse, tilsett olivenoljen i en veldig tålmodig, langsom og jevn strøm for å lage en glatt, kremet emulsjon som minner om majones. På dette tidspunktet kan dressingen oppbevares i kjøleskapet i opptil én uke. Når den skal serveres, rør inn chilisaus, vannkresse og bacon for å fullføre den klassiske "21" Lorenzo-dressingen.
- 2Legg de resterende salatingrediensene i en stor bolle og vend dem forsiktig med dressingen.