Hello Fresh Mobile Banner
Hakket grønnsakssalat

Hakket grønnsakssalat

oppskrift på en frisk og fargerik chopped vegetable salad. perfekt som forrett eller som et lett måltid. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 teskje tørr engelsk sennep oppløst i 1 spiseskje vann
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1/3 kopp ren olivenolje
  • 2 spiseskjeer ferdig chili-saus
  • 2 spiseskjeer finhakkede vannkressblader
  • 2 spiseskjeer hakket kokt bacon
  • 1/2 kopp hver av terninger av gulrot, selleri, kokte rødbeter, røde paprika, gule paprika, agurk og tomater
  • 1 liten Bibb-salat, vasket, tørket og revet i bitestørrelse
  • 1 1/2 kopper revet isbergsalat

Fremgangsmåte

  1. 1I en foodprocessor med steelblad, bland sammen sennepspastaen, salt og pepper. Puls kort sammen. Tilsett deretter eddiken litt etter litt. Mens du fortsetter å pulse, tilsett olivenoljen i en veldig tålmodig, langsom og jevn strøm for å lage en glatt, kremet emulsjon som minner om majones. På dette tidspunktet kan dressingen oppbevares i kjøleskapet i opptil én uke. Når den skal serveres, rør inn chilisaus, vannkresse og bacon for å fullføre den klassiske "21" Lorenzo-dressingen.
  2. 2Legg de resterende salatingrediensene i en stor bolle og vend dem forsiktig med dressingen.