Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt oksebryst tostadas

Langtidskokt oksebryst tostadas

Lær hvordan du lager smakfulle slowcooker brisket tostadas med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull og lettvint middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp fersk limejuice (fra omtrent 3 lime)
  • 2. 2 spiseskjeer Maggi flytende krydder (eller bruk 1 spiseskje soyasaus pluss 1 spiseskje Worcestershire-saus)
  • 3. 6 hvitløksfedd, finhakket
  • 4. 3 serrano-chili, uten frø og finhakket
  • 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 6. 1/2 kopp olivenolje
  • 7. 1,5 til 2 kg storfe brisling, trimmet og delt i 3 store biter
  • 8. 3 spiseskjeer vegetabilsk eller olivenolje
  • 9. 1 stor løk, hakket
  • 10. 1 stor rød paprika, hakket
  • 11. 1 kopp lavsaltet storfebond (storfe kraft)
  • 12. 1 boks på 28 unser hakkede tomater
  • 13. 1/2 teskje tørket oregano
  • 14. 16 sprø mais tostada-skall
  • 15. Revet salat, hakket avokado, fersk salsa og queso fresco til topping
  • 16. Mexicansk crema eller rømme og limebåter til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered brisketen: Visp limejuice, Maggi-krydder, 2 spiseskjeer vann, halvparten av hvitløken og en serrano i en middels stor bolle; krydre med salt og pepper. Hell sakte i olivenoljen under konstant visping. Legg brisketbitene i en stor, lufttett plastpose og tilsett marinaden; vend kjøttet slik at det dekkes. Sett i kjøleskapet i minst 8 timer, eller helst over natten.
  2. 22. La kjøttet bli romtemperert, ca. 45 minutter. Ta det ut av posen og kast marinaden.
  3. 33. Hell vegetabilsk olje i bunnen av en slow cooker på 6 til 7 liter. Tilsett løk, paprika, storfebuljong, tomater (og deres saft), oregano, resten av hvitløken og to serranos, en spiseskje salt og et par runder med pepper. Bland godt, og legg kjøttet oppå grønnsakene. Dekk til og kok på høy varme til kjøttet er mørt og lett kan deles med en gaffel, ca. 8 timer.
  4. 44. Bruk en hullsleiv til å overføre kjøttet til et skjærebrett, og la det hvile til det er kaldt nok til å håndteres, ca. 15 minutter. Riv kjøttet i biter. Legg det revne kjøttet tilbake i slow cookeren, rør om og la det stå til det er varmt, ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper etter behov.
  5. 55. Monter tostadasene: Smør ca. 1/3 kopp av det varme kjøttet på hver tostadaskjelle. Topp med salat, avocado, salsa og queso fresco. Server med rømme og limebåter.
  6. 66. Fotograf: Ryan Liebe