
Sassy Wonton Tacos
oppskrift på sassy wonton tacos - en spennende og enkel forrett som vil imponere gjestene dine. perfekt for sommerfester eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 små kvadratiske wonton-omslag (se Kok's Note)
- 1 kopp tørr coleslaw-blanding
- 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
- 2 spiseskjeer lavfett sesam-gingerdressing (anbefalt: Newman's Own Lighten Up!)
- 4 unser kokt og revet (eller finhakket) skinnfri magert kyllingbryst
- 2 spiseskjeer BBQ-saus med omtrent 45 kalorier per 2-tableskjeers porsjon
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 2For å lage wonton-skallene, spray innsiden og utsiden av en dyp, firkantet eller rektangulær bakeform med non-stick spray.
- 3Fordel wonton-arkene jevnt over kantene på formen diagonalt, slik at de danner trekantede "skall". (Bruk to former om nødvendig for å unngå overlapping.)
- 4Stek dem til de akkurat er sprø nok til å holde formen, ca. 3 minutter.
- 5Ta formen ut av ovnen, men la ovnen stå på.
- 6Forsiktig fjern skallene og åpne dem forsiktig for å danne "tacos".
- 7Sett til side.
- 8I en mikrobølgesikker bolle, bland coleslaw, koriander og dressing.
- 9Bland godt.
- 10Dekk til og varm i mikrobølgeovn i ca. 1 minutt, til det er litt mykt.
- 11Sett til side.
- 12I en annen bolle, bland kylling med BBQ-saus.
- 13Bland godt og sett til side.
- 14Spray et bakepapirkledd stekebrett med non-stick spray.
- 15Fordel BBQ-kyllingen jevnt i wonton-skallene, etterfulgt av coleslaw, ca. 1 spiseskje av hver per skall.
- 16Legg de fylte wontonene forsiktig på siden på bakepapiret.
- 17Spray lett over skallene med non-stick spray.
- 18Stek i ca. 5 minutter, til de er varme og sprø.
- 19La dem avkjøle litt og server!