Hello Fresh Mobile Banner
Sassy Wonton Tacos

Sassy Wonton Tacos

oppskrift på sassy wonton tacos - en spennende og enkel forrett som vil imponere gjestene dine. perfekt for sommerfester eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 8 små kvadratiske wonton-omslag (se Kok's Note)
  • 1 kopp tørr coleslaw-blanding
  • 2 spiseskjeer hakket fersk koriander
  • 2 spiseskjeer lavfett sesam-gingerdressing (anbefalt: Newman's Own Lighten Up!)
  • 4 unser kokt og revet (eller finhakket) skinnfri magert kyllingbryst
  • 2 spiseskjeer BBQ-saus med omtrent 45 kalorier per 2-tableskjeers porsjon

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2For å lage wonton-skallene, spray innsiden og utsiden av en dyp, firkantet eller rektangulær bakeform med non-stick spray.
  3. 3Fordel wonton-arkene jevnt over kantene på formen diagonalt, slik at de danner trekantede "skall". (Bruk to former om nødvendig for å unngå overlapping.)
  4. 4Stek dem til de akkurat er sprø nok til å holde formen, ca. 3 minutter.
  5. 5Ta formen ut av ovnen, men la ovnen stå på.
  6. 6Forsiktig fjern skallene og åpne dem forsiktig for å danne "tacos".
  7. 7Sett til side.
  8. 8I en mikrobølgesikker bolle, bland coleslaw, koriander og dressing.
  9. 9Bland godt.
  10. 10Dekk til og varm i mikrobølgeovn i ca. 1 minutt, til det er litt mykt.
  11. 11Sett til side.
  12. 12I en annen bolle, bland kylling med BBQ-saus.
  13. 13Bland godt og sett til side.
  14. 14Spray et bakepapirkledd stekebrett med non-stick spray.
  15. 15Fordel BBQ-kyllingen jevnt i wonton-skallene, etterfulgt av coleslaw, ca. 1 spiseskje av hver per skall.
  16. 16Legg de fylte wontonene forsiktig på siden på bakepapiret.
  17. 17Spray lett over skallene med non-stick spray.
  18. 18Stek i ca. 5 minutter, til de er varme og sprø.
  19. 19La dem avkjøle litt og server!