Hello Fresh Mobile Banner
Ristet rødløkpesto med campfire-grillet paprika

Ristet rødløkpesto med campfire-grillet paprika

oppskrift på røstede røde peppersalsa criolla tilberedt over leirbål. smakfull, enkel og perfekt for utendørs grilling og fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 store røde paprika
  • Extra virgin olivenolje
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 1 middels løk
  • 6 modne tomater på vinranker
  • 4 hvitløksfedd
  • 1 håndfull fersk flatbladpersille
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm en utendørs kullgrill til middels høy varme. Gni paprikaene inn med olje og krydre dem med salt og pepper. Legg paprikaene direkte på grillen og la dem steke i 10 minutter, snu dem jevnlig med tang, slik at de blir godt forkullede og sprø på alle sider. Legg paprikaene i en bolle, dekk med plastfolie, og la dem dampe i omtrent 10 minutter for å løsne skinnet. Trekk ut kjernene på de røde paprikaene og fjern frøene. Skrell de forkullede skinnene og riv paprikaene i strimler; legg dem på et serveringsfat.
  3. 3Legg løk, tomater, hvitløk og persille på et skjærebrett; hakk alt opp i bitestørrelse og ha det over i en bolle; krydre rikelig med salt og pepper. Hell over eddik og olje, bland godt for å blande ingrediensene. Smak til og juster krydder etter behov. Hell salsaen over de rørte, grillede paprikaene og server ved romtemperatur sammen med storfekjøtt eller andre retter.