Hello Fresh Mobile Banner
Oransje spisskummenvinaigrette med ovnsbakt hvitløk

Oransje spisskummenvinaigrette med ovnsbakt hvitløk

Lær hvordan du lager en smakfull orange cumin vinaigrette med ovnsbakt hvitløk. Perfekt som dressing til salater eller som smakstilsetning i retter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 teskje spisskummenfrø
  • 1/3 kopp appelsinjuice, helst ferskpresset
  • Revet skall av én godt vasket appelsin
  • 1 spiseskje sherryeddik
  • 1/4 kopp ristet hvitløkpure
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader. Legg spisskummenfrø på en liten ovnsikker tallerken eller bakeplate og rist dem i ovnen i 3 til 5 minutter til de begynner å frigjøre duft. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøle. Ha appelsinjuice, appelsinskall, eddik, hvitløkspuré, salt, pepper og spisskummenfrø i en blender. Kjør blenderen til alt er godt blandet, og hell deretter sakte inn olivenolje mens maskinen går for å danne en emulsjon.