
Hummersalat på sprø baguetter
oppdag hvordan du lager en deilig rekesalat på sprø baguetter. perfekt som forrett eller lunsj. enkel steg-for-steg guide for en smakfull opplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 pund kokt hummerkjøtt, renset for skjell og hakket
- 1/2 kopp selleri, finhakket
- 1/2 kopp rød løk, finhakket
- 3/4 kopp majones, lett eller vanlig
- 1/4 kopp sitronskall
- Salt og pepper
- 1 fersk baguette, hvit eller fullkorn
- 1/2 kopp olivenolje
- 1 bunt fersk kjørvel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Bland hummerkjøttet, selleri, rød løk, majones, sitronskall og salt og pepper etter smak. Sett til side i kjøleskapet.
- 3Skjær baguetten i tynne skiver på omtrent 0,6 cm. Legg dem på et stekebrett og stek i ovnen på 175 grader Celsius til de er lett gyldne. Når brødet er avkjølt, legg en generøs mengde hummer- og selleriblanding på baguetten og pynt med en kvist kjærvel.