
Oransalsalat på spansk vis
Oppdag en frisk og smakfull spansk-inspirert appelsinsalat. Perfekt som forrett eller lett middag, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 5 til 6 saftige, uten kjerner appelsiner, skrelt og skåret i 0,6 cm tykke skiver
- 1/2 rød løk, veldig tynne skiver
- En håndfull fersk persille, hakket, valgfritt
- 2 kvister fersk oregano, hakket
- 1 rød chili, uten frø og finhakket
- Ekstra virgin olivenolje, til å dryppe over
- Et dryss paprika eller røkt paprika
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Arranger appelsinene på et fat og topp med løk, persille, oregano og chilipepper. Drypp rikelig med ekstra jomfru olivenolje og krydre med paprika, salt og pepper.