Pulled Beef Pabellón Criollo

Pulled Beef Pabellón Criollo

oppskrift på pulled beef pabellon criollo, en smakfull venezuelansk rett med mørk oksekjøtt, perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 7 spiseskjeer ekstra jomfroliv olje
  • 2 gulrøtter, hakket
  • 2 stilker selleri, hakket
  • 2 løk, hakket
  • 1 (1 ½ pund) flankestek
  • 1 laurbærblad
  • 2 røde paprika, hakket
  • 4 hvitløksfedd, hakket
  • 1 (28 unser) hermetisk boks med hele tomater, drenert og knust for hånd
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Sorte bønner, oppskrift følger
  • Kokt hvit ris, som tilbehør
  • Korianderblader, til pynt
  • 4 spiseskjeer ekstra jomfroliv olje
  • 1 skinkeledd, ca. 1 pund
  • 1 middels stor løk, hakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 laurbærblad
  • 2 kopper (ca. 1 pund) tørkede svarte bønner, utvalgt og skylt
  • 6 kopper vann
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte (som har lokk som tetter godt) varm opp 3 spiseskjeer olje over middels høy varme. Tilsett gulrøtter, selleri og 1 løk, og stek i noen minutter til de er myke; fjern grønnsakene og legg dem på en tallerken. Krydre kjøttet med salt og pepper; tilsett 2 spiseskjeer mer olje i pannen, om nødvendig, og brun kjøttet på begge sider, ca. 5 minutter. Legg de myke grønnsakene tilbake i pannen sammen med laurbærbladet. Tilsett nok vann til å dekke kjøttet omtrent, og kok opp. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke forsiktig til kjøttet er veldig mørt, ca. 1 ½ til 2 timer. Ta kjøttet ut av gryten og sett det til side; sil av væsken og sett den til side.
  2. 2Tilsett ytterligere 2 spiseskjeer olje i pannen og ha i paprika, hvitløk, tomater og den resterende løken; stek på middels-lav varme til alt er mykt og har brutt ned, ca. 15 minutter. Riv kjøttet i biter og ha det i pannen for å varme det opp. Tilsett litt av den reserverte brusedampen hvis blandingen blir for tørr. Server med svarte bønner og kokt hvit ris, og pynt med korianderblader.
  3. 3I en 6-liters trykkoker over middels høy varme, hell i 3 spiseskjeer olje. Tilsett skinkeleggen og løk, og kok til løken er visnet og skinkeleggen er lett brunet, ca. 5 minutter. Ha i hvitløk og laurbærblad, og kok i ytterligere 1 minutt. Tilsett bønnene og rør godt. Hell i vannet; tilsett den resterende spiseskjeen olje, 1 spiseskje salt og et par kverninger pepper. Følg produsentens instruksjoner, dekk til, lås lokket, og kok opp til høyt trykk. Skru ned varmen for å opprettholde trykket, og start tidtakingen. Kok under høyt trykk i 25