
Bakt torsk på Ellida-stil
oppskrift på baked haddock ellida style, en smakfull og sunn rett som er enkel å lage. perfekt for en rask og næringsrik middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Nonstick kokespray
- 2. 900 gram ferske hysefileter, eller annen delikat hvit fisk
- 3. 2 kopper ferdiglaget brødsmuler med hvitløk og urter
- 4. 1 stang (113 gram) smør, smeltet
- 5. 113 gram fersk krabbekjøtt i biter
- 6. 4 artisjokkhjerter, hakket
- 7. 1 stor tomat av typen storfesteak
- 8. 1 kopp revet cheddarost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Smør en ildfast form med non-stick spray.
- 3Legg fiskefiletene i den forberedte formen slik at de dekker bunnen.
- 4I en bolle, bland brødsmuler med smeltet smør, krabbekjøtt og artisjokker.
- 5Skjær tomaten i tynne skiver og legg skivene over fisken.
- 6Fordel osten over tomatene.
- 7Topp med den smørde brødsmuleblandingen.
- 8Stek i 20 til 25 minutter, eller til fisken er hvit og flassende.
- 9Varianter: Tilsett skivede paprika, avokado eller brokkoli.